Εξοικονομήστε χρόνο, χρήμα και ενέργεια στην ανακαίνισή σας.

Μια ειδικά σχεδιασμένη υπηρεσία της «ΜΑΡΟΥΛΗΣ Α.Ε.» που απευθύνεται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες, ειδικά του χώρου του τουρισμού και της ξενοδοχειακής επιχείρησης. Στα πλαίσια αυτής της υπηρεσίας, μπορούμε να αναλάβουμε, στον συμφωνημένο προϋπολογισμό, την πλήρη ανακαίνιση του κτηρίου ή του οικοδομήματος που σας ενδιαφέρει, απελευθερώνοντας σας από την ανάγκη να έρθετε σε επαφή, να επιβλέψετε ή να καθοδηγήσετε τεχνικούς και πολυάνθρωπα συνεργεία κατασκευών.

Ειδικά, με την εμπειρία του προσωπικού της εταιρίας μας, την μακρόχρονη ενασχόλησή μας με τον τομέα των κατασκευών αλλά και την υψηλή εξειδίκευσή μας στα πλακάκια, την επένδυση τοίχου και την επίστρωση δαπέδων, εκμηδενίζονται οι πιθανότητες μελλοντικών δυσλειτουργιών, επιταχύνονται οι χρόνοι παράδοσης του έργου, ενώ εξοικονομείτε διαθέσιμους πόρους και πολύτιμο χρόνο, αφού έρχεστε σε επαφή με μόνο έναν άνθρωπο, τον αντιπρόσωπό μας.

Η υπηρεσία “Με το κλειδί στο χέρι” περιλαμβάνει:

Μεταφορά, τοποθέτηση ή εγκατάσταση των προϊόντων μας σε νεόδμητο χώρο, κατοικία, ξενοδοχειακό συγκρότημα, ξενώνα ή άλλο οικοδόμημα.

Πλήρη ανακαίνιση δαπέδου πισίνας, εξωτερικών χώρων, δωματίων και χώρων εστίασης, μπάνιων και κουζίνας σύμφωνα με την αρχιτεκτονική διαρρύθμιση και τον αισθητικό προσανατολισμό σας.

Αντικατάσταση, μερική ή ολική, καθώς και επιδιόρθωση κατεστραμμένων, φθαρμένων ή παρωχημένων προϊόντων.

Επικοινωνήστε, σήμερα, μαζί μας και ελάτε να σχεδιάσουμε από κοινού τον τρόπο με τον οποίο θα παραλάβετε με το κλειδί στο χέρι το έργο σας πιο ολοκληρωμένο και πιο ποιοτικό από ποτέ.