Η αξιόπιστη και εγγυημένη επιλογή για ένα καλύτερο σπίτι και μια ακόμα πιο όμορφη ζωή

Η εταιρία «ΜΑΡΟΥΛΗΣ Α.Ε.», με 45 χρόνια δυναμικής παρουσίας και διαρκούς εξέλιξης, αποτελεί σήμερα ένα από τα κορυφαία, σε αξιοπιστία, συνέπεια και μέγεθος, ονόματα του κλάδου εμπορίας πλακιδίων και ειδών υγιεινής στην Ελλάδα.

Με σύγχρονες κάθετες μονάδες εξυπηρέτησης σε όλη την Αττική και μοντέρνα λειτουργικά εκθεσιακά κέντρα, είναι σε θέση να καλύψει με ποικιλία προϊόντων και ολοκληρωμένες υπηρεσίες τις ανάγκες ενός πολυδιάστατου κοινού, όπως:

  • Ιδιώτες στις νέες κατασκευές τους, την τμηματική ή ολική ανακαίνιση του χώρου και τη συντήρησή του
  • Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, είτε πρόκειται για νεόδμητη μονάδα, είτε για συντήρηση ή ανακαίνιση συγκροτημάτων και ξενώνων.
  • Επαγγελματίες του κατασκευαστικού κλάδου, από αρχιτέκτονες και εργολάβους έως τεχνικές εταιρίες.

Χάρη στις ειδικά επιλεγμένες συνεργασίες μας με τους πιο ονομαστούς και αναγνωρισμένους οίκους, κάθε επιλογή σας στην Αφοι Γ. Μαρούλη Α.Ε. συνοδεύεται από εγγυημένη αντοχή, ποιοτική σχεδίαση και εξαιρετική αισθητικά. Ενδεικτικά μπορούμε να αναφερθούμε στην Atlas Concorde στα πλακίδια τοίχου και δαπέδου, τις εταιρίες Villeroy – Boch και Laufen στις πορσελάνες, τους γερμανικούς κατασκευαστές Hansa και Dornbracht στις μπαταρίες, την Jacuzzi και System Pool στα συστήματα υδρομασάζ και Spa, τα αξεσουάρ και έπιπλα μπάνιου Inda.

Τα highlights μιας πορείας γεμάτη διαρκή εξέλιξη και δημιουργικότητα.

1974

Ο Μιχάλης, ο Γιάννης και ο Βασίλης Μαρούλης ιδρύουν την εταιρία, με πρώτο κατάστημα στην οδού Ευελπίδων 59 και βασικό αντικείμενο τη διάθεση ενός μεγάλου φάσματος υλικών (από υδραυλικά έως πλακάκια και είδη υγιεινής) στον έλληνα εργολάβο-κατασκευαστή.

1979

Μέσα στην πρώτη 5ετία λειτουργίας της εταιρίας, το όνομα Mαρούλης γίνεται συνώνυμο της ποιότητας και της ποικιλίας στο πλακάκι τοίχου και δαπέδου, στο οποίο και επικεντρώνεται με επιλεγμένες συνεργασίες με επώνυμους ευρωπαϊκούς οίκους, κυρίως ιταλικούς.

1994

H εταιρία εξελίσσεται και στα πλαίσια της δυναμικής της παρουσίας στην Αττική δημιουργεί το ιδιόκτητο εκθεσιακό κέντρο της στη
Μεταμόρφωση.

2002

Ξεκινά τη λειτουργία του το δεύτερο ιδιόκτητο εκθεσιακό κέντρο της εταιρίας στην Αττική, στην περιοχή του Ολυμπιακού Σταδίου, στην Καλογρέζα, επί της Λεωφόρου Κύμης.

2005

Η ΜΑΡΟΥΛΗΣ Α.Ε. επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Κρήτη, με τη δημιουργία έκθεσης στην πόλη του Ηρακλείου και στόχο την ταχύτατα αναπτυσσόμενη τοπική ξενοδοχειακή δραστηριότητα στο νησί.

2007

Το εκθεσιακό κέντρο της εταιρίας στη Μεταμόρφωση, επεκτείνεται δημιουργώντας ένα σύνολο στεγασμένων επιφανειών πάνω από 10.000 τετραγωνικά μέτρα και από τότε λειτουργεί σαν κάθετη μονάδα, με κεντρικές αποθήκες και έκθεση, προσφέροντας ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση σε κάθε μας πελάτη.

2008

Τον Απρίλιο αυτού του έτους, εγκαινιάζεται ο νέος εκθεσιακός χώρος της εταιρίας στην Παλλήνη, πάνω στον άξονα της Αττικής Οδού, ενισχύοντας την παρουσία της στα αναπτυσσόμενα ανατολικά προάστια.