Η αξιόπιστη και εγγυημένη επιλογή για ένα καλύτερο σπίτι και μια ακόμα πιο όμορφη ζωή

Η εταιρία “Maroulis Bath – Tiles – Kitchen”, με 45 χρόνια δυναμικής παρουσίας, αποτελεί σήμερα ένα από τα κορυφαία ονόματα του κλάδου εμπορίας πλακιδίων και ειδών υγιεινής στην Ελλάδα.

Με σύγχρονα και μοντέρνα εκθεσιακά κέντρα είναι σε θέση να καλύψει με ποικιλία προϊόντων και ολοκληρωμένες υπηρεσίες τις ανάγκες ενός πολυδιάστατου κοινού, όπως:

  • Ιδιώτες με νέες κατασκευές ή ανακαινίσεις
  • Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις
  • Επαγγελματίες του κατασκευαστικού κλάδου

Χάρη στις ειδικά επιλεγμένες συνεργασίες μας με τους πιο ονομαστούς και αναγνωρισμένους οίκους, κάθε επιλογή σας στη “Maroulis Bath – Tiles – Kitchen” χαρακτηρίζεται από εγγυημένη αντοχή και ποιοτική σχεδίαση.

Τα highlights μιας πορείας γεμάτη διαρκή εξέλιξη και δημιουργικότητα.

1974

Ο Μιχάλης, ο Γιάννης και ο Βασίλης Μαρούλης ιδρύουν την εταιρία, με πρώτο κατάστημα στην οδό Ευελπίδων και βασικό αντικείμενο τη διάθεση ενός μεγάλου φάσματος υλικών (από υδραυλικά έως πλακάκια και είδη υγιεινής).

1979

Μέσα στην πρώτη 5ετία λειτουργίας της εταιρίας, το όνομα Mαρούλης γίνεται συνώνυμο της ποιότητας και της ποικιλίας στο πλακάκι τοίχου και δαπέδου.

1994

H εταιρία εξελίσσεται και στα πλαίσια της δυναμικής της παρουσίας στην Αττική δημιουργεί το ιδιόκτητο εκθεσιακό κέντρο της στη
Μεταμόρφωση.

2002

Ξεκινά τη λειτουργία του το δεύτερο ιδιόκτητο εκθεσιακό κέντρο της εταιρίας στην Αττική, στην περιοχή του Ολυμπιακού Σταδίου επί της Λεωφόρου Κύμης.

2005

Η “Αφοί Γ. Μαρούλης Α.Ε.” επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Κρήτη, με τη δημιουργία έκθεσης στην πόλη του Ηρακλείου και στόχο την ταχύτατα αναπτυσσόμενη τοπική ξενοδοχειακή δραστηριότητα στο νησί.

2007

Το εκθεσιακό κέντρο της εταιρίας στη Μεταμόρφωση, επεκτείνεται δημιουργώντας ένα σύνολο στεγασμένων επιφανειών πάνω από 10.000 τετραγωνικά μέτρα και από τότε λειτουργεί ως κάθετη μονάδα, με κεντρικές αποθήκες και έκθεση.

2008

Τον Απρίλιο  του 2008, εγκαινιάζεται ο νέος εκθεσιακός χώρος της εταιρίας στην Παλλήνη, πάνω στον άξονα της Αττικής Οδού, ενισχύοντας την παρουσία της στα αναπτυσσόμενα ανατολικά προάστια.